Vrijwilligers gezocht voor Café Hoezo Anders

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger van Café Hoezo Anders verricht je, vooraf en tijdens de bijeenkomsten, activiteit begeleidende werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit o.a. het organiseren van thema bijeenkomsten, activiteiten plannen en uitvoeren en bezoekers ondersteunen in het contact leggen.

Café Hoezo Anders
Café Hoezo Anders is een ontmoetingsbijeenkomst waar mensen met een beperking(hetzij verstandelijk, lichamelijk, psychisch, visueel of auditief) die daarnaast LHBTIQ+ zijn gezamenlijk bij elkaar komen. De letters ‘LHBTIQ+’ staan voor: lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, interseksen, queer en anders(+). De bezoekers zijn deze bijeenkomst met elkaar in contact, delen hun ervaringen en ondernemen soms activiteiten met elkaar. De bijeenkomsten van Café Hoezo Anders vinden plaats op de tweede zondag van de maand. Café Hoezo Anders wordt mogelijk gemaakt door COC Noord-Holland Noord

De tijdsinvestering voor de vrijwilliger is ongeveer 12 keer per jaar een Café Hoezo Anders bijeenkomst draaien, in samenwerking met een andere vrijwilliger. En daarnaast drie keer per jaar een vrijwilligersoverleg bijwonen. De data wordt gepland in overleg met de vrijwilligers.

Wat verwachten we van jou?
*Aansturen en begeleiden van de bezoekers in het contact maken.
*Leiden van een activiteit of thema.
*Bezoekers ontvangen bij binnenkomst.
*Affiniteit met of openstaan voor LHBTIQ+’ers.
*Kennis/ervaring in de omgang met mensen met een beperking.

Wat kun je van ons verwachten?
Een leuke werkplek met een enthousiast team van vrijwilligers. Wanneer je vrijwilliger wordt bij Café Hoezo Anders zal je worden aangemeld als vrijwilliger bij COC Noord-Holland Noord.

Wat levert het je op?
Je levert een fantastische bijdrage aan de LHBTI+ community, reiskosten worden vergoed, jaarlijks is er het COC vrijwilligersfeest True Colors, je bent hiervoor uitgenodigd, jaarlijks het vrijwilligers feest van COC Noord-Holland Noord

Meer informatie?
Stuur voor meer inhoudelijke informatie een bericht.
Wil je vrijwilliger worden? Stuur dan ook een bericht!

Contactpersoon:

Bastiaan Zuidhof en Bestuur COC Noord-Holland Noord
cafehoezoanders@cocnoordhollandnoord.nl en info@cocnoordhollandnoord.nl