TICKETS YOUNG IMPACT CELEBRATION

Geef impactvolle jongeren een ticket voor de Young Impact Celebration met o.a. Ronnie Flex en prinses Laurentien!

GRATIS TICKETS AANVRAGEN

Beste , Young Impact is een jongerenbeweging die laat zien dat jongeren de wereld NU kunnen verbeteren. Op 30 mei komen alle jongeren met impact samen voor een uniek event in de Ziggo Dome waar ze voor hun inzet bedankt worden met inspirerende optredens en speeches van o.a. Ronnie Flex, Sam Feldt, 3FM, Streetlab en prinses Laurentien.

NLvoorelkaar faciliteert Young Impact en organiseert de Celebration. Als gebruiker van de NLvoorelkaar website willen we jou de kans geven om actieve jongeren (t/m 25 jaar) in jouw netwerk te belonen en inspireren met een gratis ticket voor de Celebration!

Het is onze uitdaging om alle impactvolle jongeren van Nederland hiervoor uit te nodigen en we hopen dat jij ons daar mee kunt helpen. Ken jij jongeren die ook een ticket verdienen? Geef het via dit deelnameformulier aan ons door en dan bezorgen wij de opgegeven jongeren een e-ticket en een unieke en inspirerende ervaring!

NAAR DEELNAME FORMULIER

(lees hier de actievoorwaarden)

Je kunt tot 1 mei jongeren aandragen voor een ticket. Na de sluitingsdatum sturen wij binnen 2 weken de etickets op. Praktische info zoals vervoer (eigen gelegenheid!), tijden (15.00-17.30), locatie (Ziggo Dome Amsterdam) en huisregels vind je hieronder en zijn misschien handig om alvast door te nemen. We hopen alle impactvolle jongeren van Nederland 30 mei in een bomvol stadion te zien shinen!