The Normal Heart – Kortingsactie

Op donderdag 16 oktober staat de aangrijpende voorstelling The Normal Heart in theater Het Park in Hoorn. We zullen dan het verhaal over een vriendengroep aan begin van de jaren 80 tijdens de opkomst van de Aids-epidemie gaan vertellen. De voorstelling was vorig jaar een groot succes. Trouw: “Een fantastisch toneelstuk,” Telegraaf: “Frederik Brom laat ‘The Normal Heart’ kloppen,” Metro: “The Normal Heart is een indringend aidsdrama zonder een keer het woord aids.”

De cast bestaat uit Marisa van Eyle, Frederik Brom, Freek Bartels, Jelle de Jong, Kevin Hassing, Yannick van de Velde, Beau Schneider & Cas Jansen. Het scenario is geschreven door Larry Kramer en de regie is in handen van Job Gosschalk (producent en regisseur Kemna & Zonen).

 

Speciaal voor COC Noord-Holland Noord hebben we een exclusieve kortingsactie in het leven geroepen. Met de actiecode “Tweevoor1” kunnen leden twee kaarten voor de prijs van 1 bestellen via de website van het theater (www.hetpark.nl/agenda/The_Normal_Heart).