Shirt uit Fahd!

Aankomende zaterdag speelt Fahd Larhzaoui zijn solo voorstelling ‘Shirt uit Fahd!

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo ‘Schijn’, over een man die een dubbelleven leidt. ‘Schijn’ speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken.

In ‘Shirt uit Fahd’ treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een  taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in ‘Schijn’ aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in ‘Shirt uit’ te verstikken.
Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

Wij bieden je graag de kans om deze bijzondere voorstelling te komen bezoeken in Bovenkarspel. Voor een actieprijs (25 kaarten beschikbaar) van €10,- inclusief pauzedrankje heb je al een mooie plaats op onze tribune.

“Niettemin vertelt Larhzaoui een indrukwekkend en bij vlagen onthutsend verhaal, dat je onmogelijk onberoerd kan laten.”

Wilt je deze voorstelling komen bezoeken? De actie kaarten bestel je hier: http://bit.ly/shirtuitfahd_bvk