Nationaal COC Songfestival, nog 2 dagen!!

Nog 2 dagen en dan gaat het 19e Nationaal COC Songfestival weer van start en wel in Maastricht, de plek waar het in 1995 ontstaan is.

Maastricht is zich volop aan het voorbereiden op dit grootse festival. En groots – met een zachte G – gaat het zeker worden!

Onder toeziend oog van Margreet Dolman en haar sidekick Mike Starink wordt in de theaterzaal van ‘La Bonbonnière’ een weergaloze show neergezet. Hier strijden maarliefst 12 verschillende COC’s en belangenverenigingen om de felbegeerde wisselbeker. De winnende vereniging mag namelijk het 20e COC Songfestival organiseren.

Naast deze optredens zullen ook de winnaar van vorig jaar – Ethique Gaylectronique en Joan Franka acte de présence geven. Deze laatste maakt tevens deel uit van de vierkoppige vakjury die verder bestaat uit Ryane van Dorst, Maria van Oosten en Rob Rebergen.

Na het festival gaat het feest gewoon door; op dezelfde locatie vindt een afterparty plaats die doorgaat tot in de late uurtjes. Tijdens deze Late-Night Pink Party zullen DJ Enrique en DJ Blossom zorgen voor passende muziek.

Het Nationaal COC Songfestival zal plaatsvinden in ‘La Bonbonnière’ te Maastricht. Het festival zal starten om 19.30u (zaal open 18.45u).
Entreeticket inclusief afterparty €22,50.
Entreeticket afterparty  €7,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cocsongfestival.nl of via www.pinktix.nl