Met korting naar ‘Schijn’ van Fahd Larhzaoui

Met korting naar ‘Schijn’ van Fahd Larhzaoui in TAQA Theater De Vest op woensdag 4 maart
Voorstelling over een dappere en ontroerende coming out gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Soms moet je liegen om bij de mensen te kunnen zijn van wie je houdt. Maar hoe lang kun je leven als iemand die je niet bent? ‘Schijn’ is een verhaal over identiteit, geweten en liefde. Acteur Fahd Larhzaoui zoekt hoe hij zichzelf kan zijn zonder zijn familie te verliezen.

‘Schijn’ is door de pers lovende ontvangen. NRC Handelsblad: “Als Larhzaoui over zijn uiteindelijke coming out vertelt, vecht hij tegen de tranen” (****) . De voorstelling was geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival 2014 en is de favoriete keuze van De Wijkjury Amsterdam.

Klik hier voor meer informatie en een trailer: http://bit.ly/1ArpwCF

Twee kaarten voor de prijs van één!

Speciale actie voor leden van COC Noord-Holland Noord: koop twee toegangskaarten voor de prijs van één! De toegangsprijs bedraagt € 16,50; voor deze prijs ontvangt u dus twee toegangskaarten. Wilt u hier gebruik van maken? Bel dan met de kassa van TAQA Theater De Vest (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur, tel 072- 548 99 99) of stuur een mail naar kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl Meld dat u lid bent van COC Noord-Holland Noord en De Vest zorgt er dan voor dat de kaarten op woensdag 4 maart voor u klaarliggen bij de kassa. U kunt deze dan ook betalen.

Fahd Larhzaoui Schijn