Lid worden

DOE IETS! WORDT LID VAN HET COC!

Voor  € 45,00 per jaar ben je lid van het COC.  Je ontvangt dan een ledenpas, het digitaal nieuwsbrief van COC Noord-Holland Noord en het kwartaalblad Update van COC Nederland. Je ontvangt dan een ledenpas en het kwartaalblad Update van COC Nederland. En ben je jonger dan 26, dan word je voor € 26,50 per jaar lid van de COC-jongerenvereniging Expreszo.

Bij het COC gaat minimaal € 24,- van de ledenbijdrage naar de lokale COC-vereniging waar je op grond van je postcode bent ingedeeld. Een vast bedrag van € 16,- wordt gebruikt voor het werk van de landelijke organisatie en het blad Update. Sinds 1 januari 2000 ontvangt COC Nederland geen overheidssubsidie meer.

Vind je dat het COC Noord-Holland Noord moet blijven, word dan lid. Misschien niet direct voor jezelf, omdat je je draai wel gevonden hebt. Maar voor al die anderen die hun draai nog moeten vinden. En voor wie het toch een geruststellende gedachte is dat er een plek is waar je altijd nog naar toe kan. En omdat er iemand is die zijn mond opentrekt bij sluimerende intolerantie en botte discriminatie. Zorg dat het COC Noord-Holland Noord niet verdwijnt!

DOE IETS!

Ja, ik wil lid worden!