ANBI informatie

E-mailadres:
info@cocnhn.nl

4. Bestuur:

Het bestuur van COC Noord-Holland Noord bestaat sinds april 2021 uit de volgende personen:

Joop Schermer
voorzitter@cocnhn.nl

Karin Kuiken
penningmeester@cocnhn.nl

Arjen Drent
secretaris@cocnhn.nl

Algemeen Bestuurslid
Conny van Iersel-Hoogenraad
conny@cocnhn.nl

Het bestuur als geheel kan bereikt worden via het e-mailadres bestuur@cocnhn.nl.

5. Beleidsplan:

Voor het beleidsplan wordt verwezen naar het jaarplan, Jaarlijks stelt COC Noord-Holland Noord een jaarplan vast met het beleid voor het komende jaar. Het meest recente jaarplan vind je door op deze link te klikken.

6. Beloningsbeleid:

Op grond van de statuten van COC Noord-Holland Noord alsmede het huishoudelijk reglement zijn zowel de bestuursleden alsmede de andere vrijwilligers van COC Noord-Holland Noord onbezoldigd. Wel heeft het bestuur de mogelijkheid om een vergoeding aan leden en vrijwilligers vast te stellen voor de door hen gemaakte kosten vanwege de vereniging, zulks rekening houdend met de begroting en binnen de grenzen van redelijkheid en billijkheid als in het maatschappelijk verkeer gebruikelijk. In de praktijk worden derhalve uitsluitend kostendeclaraties vergoedt welke verband houden met de uitoefening van werkzaamheden te behoeve van COC Noord-Holland Noord.

7. Doelstelling:

Het COC Noord-Holland Noord dient een algemeen belang en heeft als doel: het streven naar een diverse en inclusieve samenlevering die werk maakt van gelijkheid en emancipatie, zodat mensen volledig kunnen participeren en zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of – expressie en geslachtskenmerken, en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

8. Verslag uitgeoefende activiteiten:

Voor een verslag van de uitgeoefende activiteiten wordt verwezen naar het jaarverslag. Jaarlijks stelt COC Noord-Holland Noord het jaarverslag vast waarin onder meer verslag wordt gedaan van de uitgeoefende activiteiten over het afgelopen jaar. Het meest recente jaarverslag vind je door op deze link te klikken.

9. Financiële verantwoording:

Voor een financiële verantwoording wordt verwezen naar de jaarrekening. Jaarlijks stelt COC Noord-Holland Noord de jaarrekening vast waarin de financiële verantwoording over het afgelopen jaar wordt vastgelegd. De meest recente jaarrekening vind je door op deze link te klikken.