Dag van het Dialoog – Meer doen voor je buurt

Praat op dinsdag 5 november 2013 met stadsgenoten over het thema: ‘Meer doen voor je buurt’. De gesprekken vinden plaats tijdens een gratis lunch of avondmaaltijd in het kader van de Dag van de Dialoog. Dit landelijke evenement wordt jaarlijks in meer dan 90 steden in Nederland gehouden.

Op die dag staan kris kras door de stad  dialoogtafels bij verschillende organisaties, bedrijven en instellingen. Mensen uit alle lagen van de bevolking ontmoeten elkaar hier en gaan met elkaar in gesprek tijdens een door de tafelorganisator verzorgde gratis lunch of avondmaaltijd.

Het doel is ontmoeting, inspiratie en maatschappelijke betrokkenheid. Deel verhalen, dromen, ideeën en ervaringen met mensen. Gewoon omdat het leuk en inspirerend is.

Zo ontstaan nieuwe verbindingen tussen mensen, nieuwe inzichten en impulsen voor persoonlijke acties. Dit alles rond het thema van dit jaar: Meer doen voor je buurt.

DSC09007

De organisatie is ook dit jaar weer in handen van de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar.

Heeft u vragen, wilt u zelf een tafel organiseren of een gesprek leiden, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de Dag van de Dialoog!

Wilt u ook meepraten? Aanmelden en meer informatie via www.alkmaarindialoog.nl

Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar, 072 519 16 00, info@vcra.nl