COC Noord-Holland Noord zoekt voorlichters

Vind jij het ook belangrijk om seksuele diversiteit bespreekbaar te maken onder jongeren? Dan is dit je kans! COC Noord-Holland Noord verzorgt voorlichtingen over seksuele diversiteit op middelbare scholen.

Het doel van deze voorlichtingen, die onlangs door de minister verplicht zijn gesteld, is het vergroten van de tolerantie en acceptatie van LHBT’s (lesbisch, homo, bisexuelen en transgenders) Voor het geven van deze voorlichtingen zijn wij als COC Noord-Holland Noord op zoek naar enthousiaste mensen (m/v) die de werkgroep Voorlichting willen komen versterken.

Wat vragen wij van jou?

Ben je zelf lesbisch, homo, trans of bisexueel en ben je enthousiast om als voorlichter aan de gang te gaan, dan nodigen wij je uit om contact op te nemen met de coördinator van de werkgroep Coming en Voorlichting,  door het invullen van het Contactformulier
Om ervaring op te doen als voorlichter loop je eerst een paar voorlichtingen mee met ervaren voorlichters. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om twee keer per jaar een landelijke training te volgen, verzorgd door COC Nederland.

Voorlichter bij het COC, een leuke en leerzame uitdaging!