Café Hoezo Anders!

Het zijn weer bijzondere maanden geweest voor Café Hoezo Anders. November kwam de Sint langs met zijn hulppieten. Iedereen natuurlijk hartstikke zenuwachtig want we moesten op de stoel zitten bij de Sint. Gelukkig viel het mee en kregen we allemaal wat lekkers.
En toen stond de kerst voor de deur en kwamen de bezoekers en medewerkers van de Baan uit Haarlem op bezoek. Wat een gezelligheid. Astrid had verschillende kerstliedjes op papier gezet zodat we met z`n allen konden meezingen met Astrid zelf op gitaar. Het leek wel een koor zo mooi. De mannen van het COC werden verwend met een kerstpakket. Dit hadden ze zeer verdiend vanwege hun inzet voor het Café.
5 Januari gingen we met z`n allen naar Haarlem toe. Daar werden we uitgenodigd voor de nieuwjaar borrel. We werden zeer hartelijk ontvangen met warme oliebollen en Champie. Er werd wat afgekletst door alle bezoekers en het is zeker voor herhaling vatbaar.
19 Januari was een geweldige middag. Dansles van Niels. In het begin ging het nog wat stroef maar na een paar keer oefenen met z`n allen werden de heupen losser. Van Lamba tot de kabouterdans, het maakte ons niet meer uit. U vraagt wij dansen!!! Nog bedankt Niels voor de leuke middag.
Dit was weer een laatste update van Café Hoezo Anders

.