Café Hoezo Anders

Ons café bestond  alweer twee jaar in februari dit jaar. Het is nog steeds een bijzondere plek voor de doelg11016977_1682991025261698_3771001397303718412_nroep. Ondertussen zijn er 7 transgenders geweest wat een record is van alle ontmoetingsplaatsen zoals deze. De mensen die komen voelen zich veilig en dat is ook de bedoeling.

Ook dit jaar varen we weer mee met de botenparade op 30 mei. In ieder geval met drie boten en misschien wel vier. Onze collega`s uit Amsterdam en Haarlem willen graag weer mee. Nou als we hetzelfde  weer treffen zoals vorig jaar kan er niets meer misgaan.

Het mooiste compliment kregen we van een moeder van één van de bezoekers.

Ze zei, “mijn zoon komt alle maanden blij en super enthousiast thuis als hij in het café is geweest”. Ze vindt het een geweldig initiatief en is vooral blij voor haar zoon dat deze plek bestaat. Leuk dat we het nu eens horen van een ouder.  Daar doen we het tenslotte voor, mensen blij en gelukkig proberen te maken ondanks dat ze nog tegen veel muren aanlopen.

We zoeken nog vrijwilligers die eens in de 2 á 3 maanden willen meewerken.

Heb je affiniteit met deze doelgroep van licht verstandelijk beperkte mensen die tot de LHBT groep behoren, kun je even een mail sturen naar k.zweep@philadelphia.nl