Café Hoezo Anders

LOGO cafe hoezo anderskopie
September 2014, Café Hoezo Anders  bestaat alweer ruim 1 ½  jaar. Ondertussen zijn er nieuwe bezoekers bijgekomen met allemaal een eigen verhaal. Soms leuk soms minder leuk. Je hebt een beperking en dan ook nog homoseksueel , biseksueel of transgender zijn dat is best moeilijk voor de bezoekers van het café. Vooral omdat hun omgeving/familie/vrienden het vaak niet begrijpen.

Mensen met een beperking die seksuele gevoelens hebben? Nee, dat kan niet! Ja mensen, ook deze doelgroep heeft gevoelens  voor anderen en willen daar dan ook  seks mee hebben. Het lijken wel gewone mensen hè.

Dat is nou precies het doel van ons café. Mensen in hun waarde laten en zichzelf laten zijn. Er zijn al relaties ontstaan en ook weer uitgegaan. Hoe ga je hiermee om? Verliefd of gewoon vriendschap. Daar praten we over met elkaar.

De groep is hecht geworden ondertussen. Bezoekers delen veel met elkaar. Bijvoorbeeld wat ze hebben meegemaakt die maand. Ook over hun beperkingen wordt gepraat. Wat voor beperking heb ik en hoe ga ik ermee om.

De botenparade dit jaar was TOP! We deden voor het eerst mee en er waren meer bezoekers als verwacht dus een tweede bootje moest erbij. Café Oké uit Amsterdam kwam gezellig meevaren. Het was een prachtige zonnige dag. Volgend jaar gaan we zeker weer meedoen !

Café Hoezo Anders blijft een bijzondere plek waar mooie mensen komen.