Horeca & Pandzaken

Binnen het COC Noord-Holland Noord is een sterke en goeddraaiende barfunctie aanwezig genaamd 1811 Dance & Drinks. Ze hebben hun eigen groep vrijwilligers die zich inzetten in de horeca voor een homo-vriendelijk publiek. Zie voor activiteiten de website van 1811 Dance & Drinks op www.1811akmaar.nl

Bijna alle activiteiten van het COC Noord-Holland Noord vinden plaats in het pand. Het pand is voorzien van een bargedeelte en een gedeelte waar gedanst kan worden, maar die ook -voorzien van tafels- bij het bargedeelte kan worden getrokken.

Wij zij altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb je enkele vrij uurtjes per maand te besteden? Wilt u het COC Noord-Holland Noord een warm hart toe dragen? Dan bent u degene die wij zoeken!

Neem contact op met de bedrijfsleiding van 1811 Dance & Drinks via de contactpagina!