Pink Society

Hier het nieuwe programma voor de Pink Society (nog onder voorbehoud)

We hebben besloten om elke eerste vrijdag van de maand een Pink Society bijeenkomst te houden. Er is een afwisseling van caféavond en dan weer een activiteit.

Programma 2018/19

  • Zondag 7 oktober komen we weer bij elkaar op onze vertrouwde plek aan het Luttik Oudorp. Deze middag staat in het teken van levens afronding. Nienke Blom, uitvaart begeleidster zal ons van alles vertellen over de mogelijkheden m.b.t. je uitvaart. Daarnaast zal ze ook aandacht besteden aan alles, wat jijzelf al ‘bij leven’ zou kunnen regelen. Als er ruimte en tijd is, kunnen we muziek draaien, die jij bij je uitvaart zou willen laten horen.
    Libelle levensafronding & uitvaartbegeleiding
    http://www.libellealkmaar.nl/
  • Zondag 4 november zijn we te gast in Zorgcentrum Westerhout aan de van Houtenkade 3 in Alkmaar. Deze middag staat in het teken van de Roze Loper, een keurmerk m.b.t. zorg en aandacht voor LHBT plus bewoners. Westerhout wil graag gekwalificeerd worden. Het wordt gevarieerde middag met informatie en zang. Jullie zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom.

Mochten jullie ideeën of suggesties hebben e-mail ze dan naar connyvaniersel1957@gmail.com  of via de Facebookpagina van de Pink Society.

Als je iemand aan wil melden voor de mailinglijst, geef dat dan ook door via bovenstaand e-mailadres.

Verder vinden wij het heel gezellig als jullie ook vrienden of/en bekenden meenemen naar de Pink Society. Iedereen is van harte welkom

Met vriendelijke groet,

Team Pink Society

pink-champagne

Geef een reactie